Snart en ny vecka

Den här veckan har gått jättefort och jag har inte hunnit knäppa en endaste privatbild..
Urdåligt!
Det får jag ändra på tills nästa vecka.
Så här såg den ut i alla fall:
Måndag: Jag åkte tidigt iväg tii Göteborg för vårkurs, där vi hade lite genomgång inför våren. Det blev en lång dag som jag var inte hemma förrän vid halv sju.


Tisdag: Laddade batterier och kamera, en sista check av övrig utrustning. Åkte hem till syrran och hjälpte henne med matten. Var även på planeringsmöte i scoutstugan.

Onsdag: JOBB! Första jobbet för vårsäsongen. Jag var helt slut efteråt. Daniel kom hem från gbg vid halv sex. Hämtade upp honom vid tåget och åkte hem till syrran och hjälpte henne med matten igen.
Torsdag: Jobb idag med! Daniel var med och hjälpte till vilket behövdes. Vi var hemma vid halv fyra, fixade och packade dator. Sen åkte vi förbi en sväng hos syrran igen och för tredje gången övade Daniel matte med henne. Sedan åkte vid Jonas och Emma för Daniel och Jonas skulle lana. Jag och Emma satt hellre vid tv:n och tjötade. Tv3 hade ett litet ryck på kvällen. Så de visade reklam för top model och james Bond hela sju gånger i rad.
Fredag: Vaknade till av att en blöt hundtunga slickade mig på handen, Snoddas!  Någon timme senare blev det frukost. Vid tolvtiden åkte jag till Skövde för att gå på coachmöte. Det gick väl okej, svårt att fokusera på jobbsök nu när jag har börjat jobba. Åkte tillbaka till Töreboda sen igen för min och Daniels premiärgrillning. MUMS! Sen blev det lite tv-tittande innan jag och Daniel åkte tillbaka till Skövde
Lördag: Jag och Daniel hade scoutmöte där utvecklingskonsulenten och föräldrar var inbjudna. Därefter åkte vi hem igen bytte om och käkade lite snabbt en macka eller så. Sen tog vi bilen till Hjo för att fira att Emma fyllde åtta år. Så det blev lite tårta och kaffe. Sen åkte vi vidare till Daniels mamma för att hjälpa en installera ett spel, föra över kort samt bära upp ett supertungt matsalsbord. Jo och sen fick daniel titta på Klaus nya skrivare för att se till att den skulle funka som den ska. Väl hemma vid sju så var det tvätttid och medan maskinen gick rensade vi upp här hemma.

Söndag: Idag har det varit ganska slapp dag, en riktig vilodag. Det har jag väl förtjänat!
Nu inväntar jag bara att Daniel ska bli klar med maten. Det blir pasta med lax och broccolisås..
YUMMI!

Vanlig Onsdag

Dagen har varit hektiskt, kört bil som en tok mellan Skara, Tidan och nu Hjo. Fast jag jag följde inte med Daniel dit. Så nu sitter jag här i min ensamhet och bloggar. Jag tänkte dra lite snabbt vad som har hänt det senaste

Skärtorsdag: Fint besök utav Mor,far och syster. Det blev en hel de fika, Wii-spel etc..Besöket gick tyvärr hem vid 23isch..
Långfredag: Besök vi Hornborgasjön för att fota lite tranor.Jag fick minst sagt storlekskomplex när jag jämförde mitt 28mm-135mm objektiv med en del andra " proffs" som fotade tranorna. Sen på kvällen ändrades mina planer, så det blev fredagsmys framför tv:n.


Påskafton: I brist på fantasi så åkte vi till Hjo och fikade hos Carina och Klaus. Sen åkte vi vidare till Johanna och satt länge å tjötade lite skit och såg på film. Vår påskmiddag i år fick därmed bestå av hamburgare och strips.

Påskdagen: Dagen blev en riktig slappardag med lite handbokspluggande inför kursen den 12:e april.

Annandag påsk: Innebandyträning medans Daniel och Pappa lagade vårt bilsäte. Jag var rätt mör efter träningen. Det är helt sjukt hur mycket man tappar i kondis om man är borta en vecka. Jag var inte bara mör jag var även utsvulten när jag kom tillbaka till mor och far. Det blev därför lite påskmiddagsrester som tacksamt åkte ned i min mage.

Igår så hände det egentligen inte så jättemycket. Jag fick besked från Sommarland att jag ska jobba i entrén iår igen. Så det känns ju gött. Det är alltid ett härligt gäng man får jobba med :)
Nu senare i veckan ska jag ringa en massa skolor, gå på möte, träna/öva porträtt, åka på hajk som funktionär och sedan avslutas nog veckan med distriktstämma. Härligt!
Ciao!

Rösta gärna...:)

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


RSS 2.0