Vanlig onsdag

Gårdagens sminkparty var väldigt trevligt. Jag skrev upp ett par produkter som jag tyckte att de verkade bra. Joel var hur nöjd som helst när han hade cirka 15 "nya lekkamrater". Mysigt och trevligt i alla fall.Jo, idag så har jag varit på arbetsintervju på en butik här i Skövde.Det var dock den mest rekordsnabbaste intervjun  jag har varit på. Jag vet knappt om det är negativt eller positivt. Jag var visserligen på en snabb intervju,2007 och då fick jag jobbet samma dag. Så vem vet?? I alla fall fick ett trevligt besök av Daniels mamma, Carina efteråt och vi diskuterade bland annat elpriser och dylikt.Många pratar ju om att man ska spara elanvändningen för att få en mindre elräkning. Det många inte tänker på att det finns ju en del fasta priser som utgör en stor del. Vilket företagen inte är sena med att höja, förstås. Visserligen blir ju inte miljön lidande av att vi använder mindre el. Men man blir ju förbannad på hur giriga företag är, när de redan gör miljardvinster.Grr!!!
Imorrn blir det i alla fall besök av familjen på eftermiddan. På förmiddan tänkte jag dra med Daniel på att kolla på alla tranor vid Hornborgasjön och självklart ska kameran med då. Jag hoppas att väderprognosen håller vad den lovar, med strålande solsken.




Nä, nu blir det äggmacka med citronmajonäs.. Mums!



Tisdag

Idag har jag njutit av det vackra vårvädret. Det är sjukt varmt säkert hela 5,6, 7 plusgrader ute.
Ingen vinterjacka för mig inte! Jag traskade in med en massa papper till arbetsförmedlingen. De sa att de skulle lösa det, det hoppas jag med. Jag kan ju inte leva på luft och kärlek heller.Om ett par timmar kommer "Lilla barnbarnet" Miranda och hämtar upp mig. Det var ett tag sen vi träffades. Vi ska bege hos hem till Hanna, i förhoppning om att hitta något bra smink som vi kan handla.Imorrn händer det andra spännande saker, men det berättar jag då..Så det så!
Ciao

Måndag

Sen sist har:
*Mammi fyllt år, så det blev fika och presenter. Jag var rätt klantig tog med kameran, men glömde minneskortet.
* Var i Hjo i lördags och fikade. Tog med Leo för hans första promenad ute för i år. Jag vet att många kanske inte tycker om att man har inne-katter. Vår katt är en halvt inne och ute. Han älskar sommaren och att vara ute på balkongen och ute i det gröna gräset. Men när det regnar eller är snö ute vill han knappast vara ute, fem minuter max.
* I måndags var det innebandyträning. Pappa och Daniel fixade med vår bil under tiden. De fixade förasätet där en bult hade lossnat,gjorde en grundcheck med däck etc. Dessutom la de vaddering i bagageluckan, så att det bli smidigare att ta ut min utrustning ur bilen när jag jobbar.
*Jag och Daniel gjorde en storsatsning i tisdags och rensade ur garderoben. Det blev en stor kasse att slänga och en att ge bort. Det betyder mer plats åt nya vårkläder och sommarkläder :) Me like !!!
*Resten av veckan var jag fullt upptagen med släkten mestadels, på grund av mindre roliga händelser.
Det bästa den här helgen var ändå att jag o underbaraste Karlsson träffades och "catched up" ett par timmar.

Du är guld värd, elin.
Jag har fått höra lite skvaller idag, både chockerande fast ändå inte. Nu väntar jag bara på ett samtal som ska bekräfta det...Tills dess får jag väl roa mig men något annat..

Onsdag, snart helg eller.

Idag har det inte hänt så mycket faktiskt.
- Vaknade
- Åt frukost
- Åkte och köpte present till mammi som fyller år imorrn samt hudkräm och salva mot ett läskigt - eksem som dykt upp på min högra handled.
- Lagade lunch i form av pannkakor medan jag pratade med fröken karlsson i tele.
- Åt lunch
- Softade framför tv:n

Nu sitter jag vid datorn och tittar på jobb, bloggar, svarar och skriver mail. Sedan ska jag nog göra ett försök med att klippa Daniels hår. Vi får se hur det går.
Nu i helgen var det scouting på lördagsförmiddan. Vi hade schlager/internationellt tema. Det verkade uppskattat med lite frågesport och tävlingar samt pizza gjord med hönekaka som botten. Det enda negativa var väl att jag halkade utanför stugan och fick hela tyngden på högerhanden, eller mest tummen. :(  Det gör fortfarande lite ont och jag hoppas att det går över. Jag har ingen lust att ta mig in till något sjukhus/vårdcentral.  På kvällen blev det i alla fall schlager för hela slanten. Alla har väl redan bloggat om det var rätt låt som vann. Jag tycker att det var ett ganska bra startfält i år med mycket variation. Jag hade ingen favvo men jag väldigt glad för att några av de andra låtarna inte vann.Jag förstår inte heller varför alla ska gnälla varje år över låten, artisten osv. Vi tar allting så j*kla allvarigt. Kan vi inte bara ta slappna av och ha lite roligt istället !
Nu i söndags så kikade vi förbi en sväng hos familjen Hallén/Lundkvist. Det blev lite kaffe, pizza och filmtittande. Det var väldigt trevligt och Joel verkade supernöjd med att det kom två till som han kunde leka med.
( En av Hannas fina siameser.)
Hittills i veckan har det inte hänt så mycket. Jag var och tränade i måndags, men annars har man varit hemma. Jag måste börja ta tag i lite saker. Jag måste öva upp mig på studion igen, så att jag inte är helt ute och cyklar igen när fotosäsongen drar igång igen.


Någon som har tips på motiv till studion??  (behöver ju inte enbart vara människor)

Nepp, nu blir det att kolla lite bloggar och sen ska jag ta ett rejält grepp om saxen.



Fredag

Ikväll har vi haft fredagsmys med kladdkaka, dock ingen grädde. Vi hade ingen hemma men det fick gå ändå. (Leo var med förstås fast på sitt eget vis, under sin filt)


I övrigt har det varit en lugn fredag, var på coachning vid lunchtiden på folkuniversitet. Det var helt okej, hade med mig ett häfte som jag skulle fylla i. Det var väl sisådär hundra frågor. (kändes det som iaf) Bland annat: vad jag vill, vad jag kan, styrkor, svagheter etc....Jag har bara haft coachning hos dem ett par grr och jag är inte riktigt van vid min coach än. Men det blir säkert bättre med tiden. Dessutom så damp det ned en post avi i brevlådan igår, som jag grunnade på vad det var för paket jag skulle få. I alla fall var nere idag och hämtade ut det. Det visades vara mitt examensbevis från högskolan. Jag har ju fullgjort examen, men inte fått tummen ur i att skicka in blanketten så nu har jag  mitt bevis svart på vitt. Så det var trevligt... :)

Imorgon blir det scouting för hela slanten ( iaf på förmiddan). Dagen går i schlagerns tecken. Vi ska ha lite gissningslekar, matlagning och problemlösning. Så jag hoppas att de gillar det.Sen blir det väl schlagerfinal för hela slanten på kvällen, åtminstone för min del.


Nä, nu blir det till att sova om man ska orka ta sig upp imorrn.

Onsdag

Tiden går väldigt fort nu för tiden. Helgen kom och gick och nu är det redan onsdag. Vi var i alla fall i Hjo nu i helgen och hälsade på Daniels farmor och farfar. Det var jättetrevligt med glasstårta och kaffe till fika.
Vi tog en sväng förbi Carina också och tittade på melodifestivalen, andra chansen. Det var inte bidragen som vi ville se utan Dolph! I måndags var jag och tränade, kändes väldigt bra i början. Sista kvarten var jag väldigt trött och slarvade nog en hel del. Det kändes en aning riskfullt emellanåt eftersom när man blir väldigt trött, så är det lättare att man skadar sig. Jag kände att jag höll på att falla ett par gånger. I går var vi en sväng till Mariestad för Leos årliga vaccination. Träffade även Emma och Jonas där , så vi tog en mcfluffy och snacka lite skit.





Måste bara visa en av Daniels födelsedagspresenter som han fick av sin farmor och farfar.
Ett Effieltorn (ca 50 cm) helt i trä som hans farfar tillverkat.
Annars så fick fick Daniel ett glatt besked idag. Han fick det jobbet han hade sökte, så i slutet av mars ska han börja jobba.

YES!
Senare idag kommer syrran hit och sen ska vi åka upp till farmor som fyller. Men nu blir det nog en smoothie, tror jag.
Ciao!


From inside

Jag har inte orkat med mitt bloggande nu på ett tag..Detta kommer nog bli det mest personliga inlägget jag någonsin gjort. Just nu har varit känslosamt jobbigt för att ens sitta vid datorn överhuvudtaget fram tills nu.Trots det har vardagen flytit på som vanligt. Den måste ju göra det ändå. Det finns inget som kan stoppa tiden från att gå. Det kanske är lika bra det, för man måste kunna gå vidare.Jag vet att utåt sett kommer det se ut som jag mår hur bra som helst, men inombords kommer det vara något helt annat.Det kanske är mitt sätt att överleva. Jag vill inte verka sårbar inför andra.Jag vill vara stark. Sårbar tänker jag bara vara när jag är ensam, där kan uttrycka hur jag känner mig inombords. Det blir bättre jag vet det, det bara måste det.

Till mina nära och kära
Du behöver inte säga något, du behöver bara finnas där.
Jag tar allt i min egen takt, men finns bara där så kommer jag må bättre.
Älskar er



RSS 2.0