Korrektur från förra inlägget

Självklart ska det stå Cactus vinkar... Inte elliot vinkar =)

Hundar & tårta

Jag har haft en väldigt konstig natt i natt. Jag somnade väldigt tidigt, faktiskt innan Lets Dance upplösningen. Sedan vaknade jag vid 06:20 och kunde inte somna om. Jag försökte somna om, eftersom jag faktiskt inte behövde gå upp då. Det slutade med att jag (vi) försov oss !

Vi kom iaf iväg vid 10:00,precis i tid för att se Elin starta med Elliot. Det var väldigt härligt & se hundarna tävla, dock en aning kallt ca -10 grader. Jag var lite besviken på mig själv, eftersom jag trodde att "Lillkameran" skulle funka bra inne i ridhuset. Så fel jag hade! Det blev inte alls så bra som jag tänkt mig. =( Jag fick dock ett par fina bilder utomhus. ( läs mer på Elins blogg)



Elliot (veteranen) med Rosett



Elliot på rastning



Daniel tyckte det var kallt.



Elliot vinkar.

Dagen avslutades med kaffe å Tårta hos Daniels pappa. Vi tittade förbi en sväng hos hans mamma också.

Nu blir det lite tv-zappande innan det är dags för sängen...!

Is & helg

Sen sist kortfattat:

Måndag: Innebandyträning - helt okej, lite mindre folk.
Tisdag: Jobbcoachmöte - var väl helt ok det med. Fick hjälp med ett par saker. Vi var hos familjen hallén- Lundkvist. Urmysigt var det tkr jag. Joel kallar mig inte längre Vante som han gjorde senast. Numera heter jag Madde :) Kvällen avslutades med en drink och kortspel på en helt vanlig tisdag.
Onsdag & Torsdag: Hände det otroligt lite. Vi gick upp vid 10, sökte några jobb etc. Det var inte så anmärkningsvärt de dagarna.

IDAG är det fredag. När jag jobbade som skolfotograf skulle jag vara jublande glad. Fredag betyder sovmorgon på lördag & söndag. Numera är det väl som vilken vanlig dag som helst.

IMORRN ska vi nog åka till Tibro på förmiddan & kolla på när Elin tävlar med sina hundar. Det tkr jag ska bli kul, dock ganska kallt eftersom tävlingarna ska vara i ett ridhus. Därefter ska vi åka till Daniels pappa Sven, eftersom Silvia hans fru fyller år. Så då blir det tårta /fika antar jag så då blir väl Daniel alldeles överlycklig. Sen blir det en sväng till hans mamma på köpet antar jag. =)


Bilder från i Måndags ( är nedskalade å minskad upplösning för att jag ska få snabbare upplösning.)




Tagen på samma plats fast himlen blev väldigt ljus på ena å mörk på den andra...Å månen är inte fake !




















Tog ett par bilder på en tegelvägg som hade en väldigt bubblig isyta.





Rosor och blogg

Jag hade som plan att lägga upp ett inlägg minst om dagen. Så har det inte blivit så det får bli nya tag med det.

Idag har jag skrivit och skickat in 3 nya jobb ansökningar, så vi får se vad det ger. Jag har minst 5 jag kan sätta mig och skriva, men det tar jag nog imorrn. Så jag sprider ut detlite, samt samlar nya energi och kreativitet till dem.Tror det eller ej så tycker jag att det är rätt tråkigt å vara tillfälligt arbetslös. Vissa dagar klättrar jag minsann på väggarna här hemma ( Nej det ska inte illusteras med ngn bild :P) Daniel har väl stundtals varit helt galen på mig för att jag är så rastlös.

BTW

Fick så fina rosor av honom i onsdags, då jag skulle på möte och han på spelkväll. Vi firade 25
månadertillsammans, ett litet minijubileum. <3 

Här är bilderna:
(har dragit ned upplösning, så de går fortare att ladda upp. Favvon är den andra uppifrån.)














Sen sist

Så har det väl inte hänt så jättemycket.

I Tisdags hände det väl inte så jättemycket, gav mig ett försök på att radera lite bilder men tröttnade.
Fick också besked från det jobbet jag var på arbetsintervju på för ett tag sen. Jag fick det inte, så ja ja bara att ta nya tag.  Skolfoto drar ju igång snart, så det känns faktiskt lite kul, måste sätta mig in manualen igen bara.
Visste ni att att av allt vi lär in,så kommer vi bara ihåg  45 % av det.

I onsdags så skjutasde jag Daniel till Hjo, för han skulle spelkväll med några han känner. Jag däremot fick åka direkt till Tidan, där vi skulle ha Kårmöte.  Jag hade hjärtat i halsgropen ett par grr, eftersom det snöa så in i samt gropig o hal väg. Tog en annan väg tillbaka till Hjo sen om man säger så. Kårmötet gick bra, Lena Öberg utvecklingskonsulenten var på besök. Hon ska försöka hjälpa oss med rekrytering av barn, ungdomar men främst nya ledare.

Idag har jag och sambon suttit o jobbat med en webbdesign för ett för tillfället hemligt projekt. Dagen avslutas med smoothie och tv-tittande.

I mitt letande av istappar att fota upptäckte jag att grannarna rätt över hade en massa. Så här långt nådde jag med kameran (28-135) Finns ju en viss skillnad ;)


Gårdagen

Hände inte speciellt mycket igår. Sambon och jag åkte å storhandlade,  så att vi klarar oss nån vecka eller så. Vi har blivit så duktiga att vi skrivit upp för allt vi har inköpt den här månaden. Just nu ligger matkostnaden januari på dryga 2300 och det är elva dagar kvar. Jag kikade på konsumentverkets  sammanställning över den genomsnittliga svensken (ca 3600 kr), så kan vi spendera minst 1000 spänn till. Lätt!



Provade samma recept som Elin bjöd på i Lördags. Så himla gott, fick dock springa som en tok på ica för att hitta curryblandningen jag behövde.

Dagen avslutades med rolig fast jobbig innebandyträning. Det var dock inte min bästa träningsdag pga träningsvärken som hållit i sig sen i lördas. Men men det är bara att ta nya tag nästa vecka.



Vovvar och kladdkaka

Var uppe i Ekeskog hos Elin igår.Det var trevligt vi tog en lite trevlig ridtur i allt det vita :) Därefter blev det mat och min hemmagjorda kladdkaka. Passade på att ta lite bilder på hennes fina hundar: Elliot, Casper och Caktus.

Casper


Elliot


Elliot med leksak



Caktus ger matten en blöt puss





2009 - Ett kollage med bilder


2010

Nytt år och nya förändringar..

En blogg om livets funderingar och året 2010 blir det.

Bloggen kommer handla om mig och min värld med fokus på mina nyårslöften

1. Träna mer
2. Utveckla mitt fotande och projekt.

Vi hörs!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0